O nama

Godine 2011. kompanija se konsolidovala, a sredinom 2012. izašla je iz posla sa kompanijom Fiat, čiji je generalni zastupnik bila od 1996. godine.

U julu 2011. godine Delta Automoto dobija ugovor o generalnom zastupništvu Honda motocikla za tržište Srbije i Crne Gore.

Osluškujući potrebe tržišta i trendove u svetu, Delta Auto počinje da primenjuje novi pristup na domaćem tržištu i pokreće biznis sa korišćenim vozilima - u okviru poslovne jedinice Delta Automoto osnovani su Delta polovni automobili.

Zaokružen proces, od prodaje i servisiranja vozila do obezbeđivanja rezervnih delova, omogućuje kompaniji Delta Automoto da kupcima i korisnicima vozila čiji je generalni zastupnik pruži kompletnu i vrhunsku uslugu.

Na Novom Beogradu nalaze se dva prodajna salona Delta Automoto-a - za Honda automobile i motocikle i za sertifikovana korišćena vozila, i servisni objekti, opremljeni najsavremenijim kompjuterskim uređajima.

Servis obuhvata radionice za mehaničke popravke, radionice za popravku limarije i farbanje, tehnički pregled i radionicu za popravku guma i centriranje trapa. U okviru Honda centra posluju i prodavnica i magacin rezervnih delova i logistički centar u Dobanovcima.