GLEDAJ ŠIRU SLIKU

GLEDAJ ŠIRU SLIKU

CB125R je nabijen odličnim performansama koje su upakovane u elegantnu siluetu, i nudi uzbudljivo iskustvo za nove vozače. Mlađi brat sjajnog CB1000R a time i član porodice Neo Sports Cafe. Ostavlja momentalan pečat svojim smelim stilom koji okružuje cevasti čelični ram. Najsavremenija LCD tabla i potpuno LED osvetljenje su vrhunske prednosti ali ono što će zaista privući vašu pažnju je dodatna snaga novog DOHC motora od 125 kubika i preciznost vešanja koju donose sistem Showa SFF-BP USD.

POTPUNO UZBUĐENJE

POTPUNO UZBUĐENJE

Mali motor, velika zabava.

Sa akcentom na minimalizam, što više vozite CB125R, time će vaše samopuzdanje više rasti.
Dok ga njegov kompaktni izgled čini lakim za rukovanje, njegove karakteristike obezbeđuju savršen ulaz u pravi svet motociklizma. Potpuno nov, DOHC 4V motor sa jednim cilindrom daje dodatnih 1.2KW snage i 1.6Nm obrtnog momenta, sa šestostepenim menjačem koji lako klizi kroz stepene prenosa. U skladu sa poboljšanjima motora su i prednje viljuške Showa SFF-BP USD od 41mm, visoko kvalitetna specifikacija koja se inače nalazi na našim većim motorimaa za preciznu kontrolu i upravljanje, kao i velike gume i radijalno postavljena prednja kočiona klešta sa Inertial Measurement Unit (IMU) i ABS sistemom. Ako ste spremni za novi nivo, to je to.

PRAVI MOTOCIKLIZAM

PRAVI MOTOCIKLIZAM

Šta je Neo Sports Cafe? To je čista veza sa vašim motociklom.

Šta je Neo Sports Cafe? To je čista veza sa vašim motociklom. Uzbuđenje pri vožnji. Svaki član porodice - jednocilindrični CB125R i CB300R, kao i četvorocilindrični CB650R i CB1000R - nude izuzetne moto performanse iz motora a i iz šasije. Ali to nije sve. Svaka predstavlja karakteristiku koja se može oceniti kao vrhunska, sa naglaskom na kvalitet izrade. A tu je i stil. Neo Sports Cafe se ističe elegantnom i jednostavnom konstrukcijom, smelošću i drskom lepotom. Ponosni ste kad znate da je vaš.

UPOZNAJTE SE SA CB125R

Pogledajte vrhunske karakteristike koje ovaj motor čine članom porodice motocikl Neo Sports Cafe.

Snažniji DOHC 4V jednocilindrični motor sa vodenim hlađenjem.
Snažniji DOHC 4V jednocilindrični motor sa vodenim hlađenjem.

Za čisto uživanje u vožnji tu je maksimalna snaga od 11KW i 11.6Nm maksimalnog obrtnog momenta za istraživanje. Maksimalna brzina je sada 120km/h sa oštrim odzivom gasa kroz čitav obrtni opseg, zahvaljujući ubrizgavanju goriva PGM-F1

Prednja viljuška Showa Separate Function prečnika 41mm sa velikim klipom (SFF-BP)
Prednja viljuška Showa Separate Function prečnika 41mm sa velikim klipom (SFF-BP)

Ovo je vešanje vrhunske klase i prvi put se koristi na motociklu od 125 kubika. Prigušnik koji može da menja način separacije u jednoj cevi viljuške i mehanizam sa oprugom u drugoj, daju odlične rezultate u prigušenju vibracija uz uštedu težine. Zajedno sa upotrebom klipa većih dimenzija, rezultat je povećan osećaj i odziv, apsorpcija udaraca i kontrola.

Britko LED osvetljenje
Britko LED osvetljenje

Neo Sports Cafe je napravljen da bi se isticao. Napred je prepoznatljiv po okruglom svetlu sa metaliziranim okvirom u kome se nalazi i svetlo za dnevnu vožnju, što pruža veću vidljivost drugim učesnicima u saobraćaju. Pokazivači pravca su takođe LED.

Sofisticirana, lagana LCD tabla
Sofisticirana, lagana LCD tabla

Tanak, sa svega 23.5mm i sa težinom od 230g potpuno funkcionalan LCD ekran pruža sledeće informacije ; Brzinomer, obrtomer, nivo goriva a ima i indikator stepena prenosa. Sva svetla upozorenja su raspoređena duž vrha.

Sofisticirana snaga kočenja
Sofisticirana snaga kočenja

Prednja kočnica je sa radijalno postavljenim  dvoklipnim kleštima i podesivim diskom od 220mm. Inertial Measurement unit(IMU) upravlja dvokanalnim ABS-om kako bi omogućio odlično izbalansirano prednje i zadnje kočenje pri svim uslovima vožnje.