SH125i ZA BRZ PROLAZAK KROZ SVAKI DAN

SH125i ZA BRZ PROLAZAK KROZ SVAKI DAN

NAPRAVLJEN ZA USPEH

NAPRAVLJEN ZA USPEH

Vrhunska klasa se uvek prepozna.

Živite u gradu i znamo da sve ide brzo. I kao vihorna magla stižete svuda. Morate zadržati korak. I još se zabaviti se dok to radite. Po instinktu i dizajnu, za to vam treba naš prelepi, potpuno novi SH125i. On je ispred svih zahvaljujući svojoj izvajanoj sportskoj figuri koju pokreće snažniji, štedljiviji HSTC 4V četvorotaktni eSP+ motor.

Ultra moderna mobilnost

Za dodatnu dozu komfora, integrisali smo USB port za punjenje u pokretu. Istovremeno, pažljiv redizajn geometrije zadnjeg vešanja poboljšao je kvalitet vožnje i udobnost za vas i vašeg putnika. Potpuno nova LCD tabla predstavlja tačno ono što treba da znate - jasno i precizno, dok je LED osvetljenje britko i upadljivo.

Udobna vožnja

Savršena jednostavnost Honda pametnog ključa koji upravlja paljenjem, sedištem, poklopcem rezervoara i kontakt bravom direktno iz vašeg džepa, uz opciju da dodate Smart Top kofer koji se automatski zaključava i jednostavno otvara preko dugmeta postavljenog na nosač. Postoji i izbor dodatne zaštite od vremenskih prilika od vetrobranskog stakla i štitnika za zimsko vreme.

Malo smo izmešali karte kada smo sa novim ultralaganim ramom napravili preko 50% dodatnog prostora, što znači da imate prostora za punu kacigu i još mnogo drugih sitnica.

NOVI DAŠAK U VAŠEM SVAKOM DANU

NOVI DAŠAK U VAŠEM SVAKOM DANU

Dve nove kolorne opcije za pravu sportsku privlačnost SH125i.

Želite da se vaš SH125i izdvaja iz gomile? Izaberite između prikrivene Matte Rock sive ili Subtle Matte Pearl Cool bele i uživajte u savremenom izgledu sa sportskim detaljima, prepoznatljivim podnim trakama sa SH logotipom, crvenim detaljima SH i Honda logotipa, kao i sportskim prugama farova.

DETALJI SU VAŽNI

Pogledajte izbliza jedinstvene sofisticirane detalje koji model SH125i postavljaju na vrh ove klase.

Jasne, pregledne informacije na LCD ekranu
Jasne, pregledne informacije na LCD ekranu

Novi LCD ekran prikazuje sve lampice upozorenja - uključujući Smart Key, HSTC/ABS i funkciju Idling STop - uredno oko centralnog digitalnog displeja brzinomera. Promene funkcija na instrument tabli vrše se preko A/B tastera na levoj ručki.

LED osvetljenje za jasnu preglednost
LED osvetljenje za jasnu preglednost

Izuzetno moderan i elegantan prednji far koji se montira nanosač sadrži centralno dugo svetlo koje deli dvostruko kratko svetlo, dok se poziciona svetla nalaze iznad na upravljaču. Zadnje svetlo je takođe LED i ima hromirani okvir i odgovara prednjem.

Lagan i čvrst ram
Lagan i čvrst ram

Visina sedišta od 799 mm izuzetno je podesna kod upravljivosti. Novi lagani cevasti čelični ram visoke čvrstoće je izdržljiv i suštinski omogućava odlično rukovanje SH125i. Na ramu se nalazi rezervoar za gorivo od 7L ispod ravnog poda nogu vozača što donosi dodatni prostor za skladištenje.

Unapređeno zadnje vešanje smiruje sve neravnine
Unapređeno zadnje vešanje smiruje sve neravnine

Dupli zadnji amortizeri mogu se podešavati u 5 koraka, u skladu sa sa hodom osovine od 83 mm. Za udobnost u vožnji optimizovani su ugao držača motora i ugao zadnjeg vešanja za fleksibilnije upijanje udaraca i kontrolu pri upravljanju.

Potpuno novi 4V eSP+ motor
Potpuno novi 4V eSP+ motor

4V eSP+ motor sa tečnim hlađenjem obezbeđuje jače ubrzanje i veću maksimalnu brzinu motora u poređenju sa 2V motorom uz funkciju HSTC za kontrolu snage na zadnjem točku. Motor je kompatibilan sa EURO5 normama i veoma je efikasan sa pređenih 44,6km po litru goriva.

DODATNI PROSTOR ZA STVARI
DODATNI PROSTOR ZA STVARI

VIŠE MESTA ZA VELIKE ALI I MALE STVARI. Pomeranjem rezervoara za gorivo od 7L ispod poda i redizajniranjem cevastog čeličnog rama modela SH125i, oslobodili smo dosta novog korisnog prostora. Za više od 50%; dodatnih 10L daje ukupno 28L prostora za skladištenje ispod sedišta, tako da možete spakovati kacigu kada vam nije potrebna - i još mnogo drugih sitnica.

UGRAĐENI USB ZA VAŠ STALNI KONTAKT.
UGRAĐENI USB ZA VAŠ STALNI KONTAKT.

UGRAĐENI USB ZA VAŠ STALNI KONTAKT. U pokretu ste. A slaba baterija na vašem mobilnom telefonu može biti problem. Da bismo pomogli, pažljivo smo integrisali USB utičnicu u odeljak za skladištenje ispod sedišta. Nema potrebe za adapterom; jednostavno povežite kabl svog uređaja, uključite ga i krenite. Kada stignete, baterija će biti puna.