Uzbudljiva snaga dva cilindra
Uzbudljiva snaga dva cilindra

Ovaj motor je rođen da radi. Sa optimizovanim podešavanjima ECU-a nudi jak obrtni momenat srednjeg opsega za impresivno ubrzanje, dok će vas juriš do crvene linije garantovano oduševiti.

Sportska LCD instrument tabla
Sportska LCD instrument tabla

Za živahnu vožnju, LCD tabla predstavlja informacije koje su vam potrebne trenutno, i uključuje položaj stepena prenosa i prilagodljive indikatore stepena prenosa.

Agresivni super sportski stil i nova grafika
Agresivni super sportski stil i nova grafika

Nema sumnje. CBR500R je žestok. Nastao iz našeg trkačkog DNK, agresivni oklop uključuje aerodinamička krila i nove boje i grafiku inspirisane moto trkama.

Nove Showa SFF-BP USD viljuške od 41mm
Nove Showa SFF-BP USD viljuške od 41mm

CBR500R je znatno nadograđen. Nove Showa viljuške od 41mm sa odvojenom funkcijom i velikim klipom (SFF-BP) USD pružaju odličnu kontrolu i osećaj za sportsku vožnju, posebno pri skretanju i kočenju na velikim brzinama.

Nove duple prednje disk kočnice sa radijalno postavljenim kleštima
Nove duple prednje disk kočnice sa radijalno postavljenim kleštima

Novi, dvostruki diskovi od 296 mm i Nissin radijalna klešta sa četiri klipa daju snažnu, progresivnu snagu kočenja bez inercije tako da možete još brže da manevrirate..

Novi alu točkovi i nosač točka
Novi alu točkovi i nosač točka

Novi točkovi sada koriste šablon sa 5 krakova i znatno su lakši što omogućava brzo upravljanje sa jedne na drugu stranu - nosač točka je potpuno redizajniran, lakši je i garantuje visoke performansi.

UVEK U POKRETU

UVEK U POKRETU

Možda je ovo vaš prvi sportski motocikl. Ili ste možda vešt vozač koji traži fokusirano uzbuđenje manje mašine. U svakom slučaju, CBR500R otvara mogućnosti. Otključava grad svojom kompaktnom veličinom i pokazuje pravu sportsku prednost na vijugavim putevima. I reaguje, trenutno na svaki unos upravljača i dodavanje gasa. Živite život u trenutku za trenutak. Ovo je CBR500R.

Naš najmanji super sportista
CBR je uvek nešto posebno

CBR. Tri veoma posebna slova. Nisu tu tek tako. Moraju se zaraditi. CBR500R to i radi, zahvaljujući dizajnu fokusiranom na sport koji uključuje aerodinamične dodatke za bolji koeficijent na većim brzinama. Položaj za vožnju je agresivan, sa uspravno postavljenim kormanom i novim aluminijumskim stopicama za noge koji vas bez napora postavljaju u trkački položaj. Kažu, ako izgleda brzo onda je brzo. Gledajući CBR500R, njegove zapanjujuće nove boje i grafiku, ostaje samo da se složimo.

Unapređeno oslanjanje i kočnice
Istražite neverovatnu preciznost rukovanja

Taj niz krivina ispred? Sve su vaše. Baš sve. Svako oštro skretanje, nagib i izlaz iz krivine. Nova Showa 41mm viljuška sa odvojenom funkcijom, veliki klip (SFF-BP) USD viljuške odvajaju amortizer od opruge i daju fleksibilan odgovor, posebno kod kočenja uz precizan osećaj prianjanja prednje gume. Zadnji amortizer Showa je revidirao hod kako bi osigurao najbolji odgovor, dok novi lagani alu točkovi i nosač točka - uz pomeranje težišta napred - dodatno izoštravaju upravljanje.

Performanse motora koje izazivaju zavisnost
Uživajte u svakom dodavanju gasa

Ako je ovo vaš prvi A2 motocikl, onda je ovo pravo mesto za početak. Paralelni dvocilindrični motor sa 8 ventila i vodenim hlađenjem proizvodi 35 kW pri 8.600 o/min sa maksimalnim obrtnim momentom od 43 Nm pri 6.500 o/min. Slobodno se okreće, izuzetno uživa, izaziva zavisnost i dolazi upotpunjen uzbudljivim zvukom iz izduva dok jurite crvenu zonu. I, baš kao i njegova veća CBR braća i sestre, asistirano kvačilo olakšava prebacivanje u viši stepen preko šestostepenog menjača i upravlja blokadom zadnjih točkova pri naglim promenama.

Vrhunska tehnologija
Za vožnju maksimalnog kvaliteta

CBR500R privlači pažnju, gde god da se nađe. Izrezani dvostruki LED farovi preteće gledaju i izbacuju veću količinu svetlosti, i donose dan u noć. Usklađeni su sa LED indikatorima i zadnjim svetlom. LCD instrument tabla ima brzinomer, obrtomer, dvostruki merač kilometraže, merač nivoa/potrošnje goriva i indikator stepena prenosa. Tu je i indikator Shift Up, koji je podešen na 8.750 o/min, ali se može podesiti u opsegu od 250 o/min.

Ponosni na naš najmanji CBR

Mislimo da ćete i vi biti. Dobro ga pogledajte i izaberite omiljenu boju.

Matte Gunpowder Black Metallic
Grand Prix Red
Poklopac zadnjeg sedišta
Poklopac zadnjeg sedišta

Vozite se sami? Poklopac sedišta zamenjuje jastuk sedišta i daje agresivnu siluetu inspirisanu trkama. Takođe je savršeno usklađen sa kolornom šemom vašeg CBR500R.

Visoko vetrobransko staklo
Visoko vetrobransko staklo

Dodaje stil i funkcionalnost u jednom potezu. Visoko vetrobransko staklo prava je zamena za standardno, izgleda odlično i donosi dodatnu zaštitu od vetra višim vozačima ili tokom dužih putovanja.

Zaštita rezervoara za CBR
Zaštita rezervoara za CBR

Lako se postavlja, zaštita rezervoara u obliku strelice dizajnirana je da zaštiti boju vašeg rezervoara za gorivo od ogrebotina. Završni sloj je u sivoj boji i upotpunjen je legendarnim CBR logom.

Torba za zadnje sedište
Torba za zadnje sedište

Dizajnirana da savršeno odgovara konusnim dimenzijama zadnjeg sedišta i nudi funkcionalan prostor za vaše stvari. Standardni kapacitet je 15l, ali se može proširiti na 22l. Pokrivka za kišu je uključena; za montažu je potreban komplet za pričvršćivanje torbe za sedište.

Gornji kofer
Gornji kofer

Čvrst i elegantan, kapaciteta od 35L, donosi dosta prostora za odlaganje za svakodnevna putovanja. Koristi Honda One-Key sistem i zahteva nosač gornjeg kofera za montaž na CBR500R.

Torba za preko rezervoara
Torba za preko rezervoara

Torba za rezervoar od 3L se lako montira i ima providan džep za vaš smart telefon. Uključen je i pokrivač za kišu kako bi vaše dragocenosti bile suve. Za montažu je potreban dodatak.