Pasionirani ljubitelji Honda motocikala i ove jeseni tradicionalno su učestvovali u uzbudljivom „Honda Adventure Ride 2022“ druženju koje je organizovano na relaciji Beograd - Tara.

Honda Srbija okupila je više od 50 prijatelja brenda koji su se upustili u zajedničku trodnevnu moto avanturu koja je otpočela u Beogradu i nastavila se duž Obrenovca, Uba, Valjeva, Osečine, Pecka, Ljubovije, Bajine Bašte i Tare.

Navedena moto-ruta osmišljena je tako da vozači uživaju u različitim karakteristikama deonica puta koje su, jedna za drugom, donosile novu i drugačiju vrstu uzbuđenja na dva točka.

U okviru zajedničke vožnje učesnici su napravili predah u spomen-kompleksu „Kadinjača“, nakon čega su nastavili ka Tari, gde su bili stacionirani.

Tom prilikom, organizovano je i specijalno večernje druženje, upotpunjeno kvalitetnom rok svirkom, koja je dodatno podgrejala razdraganu atmosferu.

Po završetku trodnevnog druženja, okupljeni poklonici Honda brenda zajedno su se uputili nazad kad Beogradu sa mnoštvom uzbudljivih i pozitivnih utisaka za koje veujemo da će se ponoviti i naredne godine.