Nova Honda NT 1100 stigla u Srbiju

Atraktivni tourer sa dvocilindričnim motorom, šestostepenim menjačem sa dvostukim kvačilom i udobnim GT dizjanom za dvoje otvara niz mogućnosti, dok vozaču ostaje da reši samo jednu dilemu - gde želi da ide.

Reč je motociklu za koji je karakteristično lagano i precizno upravljanje. Čvrsti čelični ram pruža osećaj stabilnosti, dok Showa USD viljuške od 43mm i zadnji amortizer rade sa aluminijumskim nosačem točka preko Pro-Link veze i donose impresivan odziv sistema oslanjanja i sigurnu vožnju u krivinama.

Napredna Honda NT 1100 nudi pet režima vožnje, HSTC, Wheelie funkciju kontrole zadnjeg točka i dodatnu sigurnost dnevnog svetla, automatsko isključivanje indikatora, kao i signal za prinudno zaustavljanje.

Pregledan i lak za čitanje, TFT ekran od 6,5 inča nudi tri režima prikaza informacija, a sistemi za povezivanje Apple CarPlai®, Android Auto® i Bluetooth® omogućuju jednostavno korišćenje aplikacija za navigaciju, slušanje muzike, pozive preko ekrana i slušalica za kacigu.

Dvocilindrični motor odlikuju snažne performanse pri niskom broju obrtaja, sa maksimalnim obrtnim momentom od 104 Nm i to je baš ono što vam je potrebno za preticanje bez napora.

Očekivano, uz ovaj model dolaze i moćni paketi opreme. Pored torbi i kofera, NT 1100 stiže sa rezervoarom od 20 litara (što mu omogućava domet od 400 km - WMTC režim), grejačima ručica, tempomatom, USB/ACC utičnicama i zadnjim nosačem.

Honda NT 1100 od sada je dostupna i za kupce u Srbiji po početnoj ceni od 14.490€. Dodatne infomacije moguće je dobiti pozivom na broj 011 / 20 10 967, ili posetom Delta Automoto prodajnog salona koji se nalazi u Ulici Omladinskih brigada 33a.