Stižu nove boje za Hondine popularne skutere

Hondini atraktivni i najtraženiji skuteri dobijaju nov izgled za 2023. godinu, pa će tako model SH350i od sada biti dostupan u tri potpuno nove boje: Crescent Blue metalik, mat Lucent Silver metalik i mat Coal Black metalik, koje se pridružuju već postojećim mat Ruthenium Silver metalik, Pearl Cool White i Black varijantama.

Modeli SH125i i SH150i takođe stižu u novim bojama: Pearl Falcon Gray, mat Pearl Cool White i mat Pacific Blue. Tu su i dve sportskije opcije, Coal Black i Hyper Red, sa crnim točkovima, drugačijim SH amblemom na prednjoj masci i velikim SH logom na bočnom delu.

Vredi podsetiti da je upravo model SH125i bio najpopularniji skuter u Evropi tokom 2021. godine sa preko 20.000 kupaca koji su odabrali taj klasičan Hondin model sa ravnim podom i velikim točkovima.

Pored navedinih, promene stižu i za modele PCX125 i Vision 110 koji naredne godine dobijaju novi vizuelni identitet uz boje Pearl Jupiter Gray i mat Suit Blue metalik uz standardne Pearl Jasmine White i mat Galaxy Black metalik varijante.

Ovoj listi skutera pridružuje se i motocikl CB125R, sa tamnijim izgledom za 2023. godinu. Sve četiri boje, mat Gunpowder Black, Pearl Smokey Grey, Candy Chromosphere Red i mat Jeans Blue metalik od sada donose nove, atraktivne crne detalje.