Poboljšano vetrobransko staklo
Poboljšano vetrobransko staklo

Vetrobransko staklo sa petosmernim podešavanjem smo skratili, povećali vidljivost a u isto vreme osigurali istu aerodinamičku efikasnost i zaštitu od vetra kao i ranije.

Snažan motor od 1100 kubika
Snažan motor od 1100 kubika

Dvocilindrični motor trenutno reaguje upravo onda kada vam je potrebno. Četiri režima vožnje prilagođavaju se potrebama puta a tu je i šestostepeni menjač sa duplim kvačilom (DCT)

Povezivanje za Smart telefone
Povezivanje za Smart telefone

Ostanite u kontaktu sa spoljnim svetom dok ga istražujete, slušajte muziku ili koristite aplikacije za navigaciju na svom uređaju pomoću Apple CarPlay, Android Auto, Bluetooth povezivanja i slušalica integrisanih u kacigu.

DRL i svetla za krivine
DRL i svetla za krivine

Bezbednost je uvek na prvom mestu za vas i vašeg saputnika. Dnevna svetla(Daytime Running Lights)  nose prodornu uočljivost, ukazujući na vašu poziciju ostalim učesnicima u saobraćaju. Svetla za krivine koriste brzinu i ugao nagiba kako bi automatski pokrili mrtve uglove tokom skretanja.

Mogućnost za prave avanture
Mogućnost za prave avanture

Spremni za dugo putovanje? Rezervoar za gorivo zapremine 24.8L daje dodatne kilometre između dva punjenja a za one duge dane od svitanja do sumraka, tu je tempomat, grejanje rukohvata kao i ACC/USB ulazi za punjače. Velika razlika, zar ne?

Elektronsko podešavanje režima vožnje „Showa
Elektronsko podešavanje režima vožnje „Showa"

Gde god vas avantura odvede, na bilo koji teren, za savršenu reakciju sistema za vešanje, kao opcija tu je elektronsko podešavanje režima vožnje „Showa“ koje kontroliše silu prigušenja prema odabranom režimu vožnje.

CEO SVET JE VAŠ

CEO SVET JE VAŠ

Putovanja vas pokreću. Menjaju vas. Nova mesta. Novi ljudi.Iskustva.Sećanja za čitav život.Svako putovanje počinje osećajem iščekivanja onoga što će doći i završava se sa dozom nostalgije i iskonskom željom za nove planove za nova putovanja.Sa dužim dometom kao i ostalim prednostima, Africa Twin Adventure Sports čini da je ceo svet vaš. Pokrenuće vas. Kao nikada pre.

Praktično opremljen za avanturu
Spremni za putešestvija

Kuda sad? Odluka je vaša. Rezervoar od 24,8 litra omogućava domet od preko 500km. Sjajna stvar kada niste sigurni gde se nalazi sledeća benzinska pumpa. Novo vetrobransko staklo podesivo u 5 smerova je kraće, otvara pogled napred, ali je pažljivo nagnuto tako da zajedno sa gornjim poklopcem nudi odličnu zaštitu. Jer, ko zna kakvo će vreme biti sutra - ili iza sledećeg ćoška - grejači ručica otklanjaju hladnoću.

Performanse
Trenutni odziv i DCT opcija

Dugo se već vozite i pod opterećenjem ste a potrebno vam je trenutno ubrzanje za preticanje. Bez oklevanja. Dvocilindrični motor nudi obilje snage, precizan odziv gasa i napredne tehnologije kao što su HSTC i Wheelie Control. Ne morate komplikovati, upotrebite jedan od četiri podrazumevana režima vožnje ili podesite lični profil i podesite motor na svoj način. DCT sa šest brzina je takođe opcija za opušteno automatsko ili brzo ručno menjanje brzina.

Opcije sistema oslanjanja
Standardni SHOWA ili SHOWA EERA™

Bez obzira gde se vozite, udvoje, pod teretom ili van puteva, na raspolaganju su dve postavke oslanjanja koje možete odabrati; vrhunske, podesive 45mm Showa invertovane prednje viljuške i zadnji amortizer ili dodatni Showa EERA™ sistem omogućava optimalna podešavanja sistema oslanjanja. SOFT, MID i HARD podešavanja pokrivaju sve scenarije između putovanja i sporta, a tu je i postavka OFF-ROAD. KORISNIČKA opcija omogućava pojedinačna podešavanja, a predopterećenje zadnje opruge se takođe može elektronski podesiti.

Tehnologija za vožnju
Bezbedno pokazuje put

Ceo dan u vožnji, isplati se videti i biti viđen. Elegantni, dvostruki LED farovi izgledaju sjajno i imaju dnevna svetla (DRL) koja se automatski prilagođavaju intenzitetu ambijentalnog svetla i daju jako, veoma vidljivo svetlo, upozoravajući druge učesnike u saobraćaju na prisustvo i poboljšavajući bezbednost. Dodatna svetla za skretanje koriste brzinu i ugao nagiba da bi automatski osvetlila mrtve tačke pri skretanju u mraku. A, preko 50 km/h, signali za hitno zaustavljanje (ESS) ukazuju na situaciju naglog zaustavljanja onima iza, prilagođavajući se uslovima na putu.

AFRICA TWIN ADVENTURE SPORTS

Pogledajte dobro našu grafiku terena i izaberite svoju boju.

Pearl Glare White
Matte Ballistic Black Metallic
UZBUDLJIVI ZVUK IZDUVNE CEVI

UZBUDLJIVI ZVUK IZDUVNE CEVI

HONDA PUTEVI I AVANTURE 2022

HONDA PUTEVI I AVANTURE 2022

11 dana. 30 jahača. Avantura Africa Twins modela. Island. Da li ste spremni da se provozate nekim od najizazovnijih terena - sa najlepšim pejzažima - u celoj Evropi? Sve je tu, čeka vas. To će biti životno iskustvo.

Spušteno i podignuto sedište
Spušteno i podignuto sedište

Standardna visina sedišta je 850-875 mm. Ima nas različitih pa su zato dostupne su dve opcije različitih boja; 25 mm viša opcija sa visinom od 875-895 mm (podignuto sedište) i 25 mm niža opcija sa visinom od 825-845 mm (spušteno sedište).

Aluminijumski kofer od 42L
Aluminijumski kofer od 42L

Namenjen za duža putovanja. Može da prihvati većinu punih kaciga i ima nosivost od 6 kg. Dolazi u kompletu sa naslonom za leđa i koristi Honda sistem sa jednim ključem. 

Aluminijumski nosači
Aluminijumski nosači

Donose još 33L desno i 37L levo nosivosti uz maksimalno opterećenje od po 10kg. Ukupna širina kada su ugrađeni je manja od 100 cm; Honda sistem sa jednim ključem obezbeđuje zgodan pristup, a dostupne su i vodootporne unutrašnje torbe.

Torba za preko rezervoara od 4,5l
Torba za preko rezervoara od 4,5l

Kompaktna veličina znači da ova torba preko rezervoara ne smeta prilikom terenske vožnje. Ima džep sa prozorom za čitanje mape, vodootporna je i odgovara i Africa Twin i Africa Twin Adventure Sports sa kopčom na jedan dodir i magnetima. Maksimalno opterećenje je 1,5 kg.

Prednje zaštitne cevi
Prednje zaštitne cevi

Završni sloj je postignut elektrolitičkim poliranjem i čini ih otpornim na koroziju i olakšava čišćenje. Ističe avanturistički stil i istovremeno pruža važnu zaštitu motora i oplate. Služi i za montažu LED svetla za maglu.

LED maglenke
LED maglenke

Dupla LED svetla za maglu poboljšavaju vidljivost i montiraju se na prednje bočne cevi (dostupne zasebno). Emituju jarko belo svetlo sa intenzitetom podesivim preko prekidača na upravljaču. Aktivacija je prikazana na TFT ekranu osetljivom na dodir.