IZABERITE VAŠU DESTINACIJU

IZABERITE VAŠU DESTINACIJU

Napravljen za dual sport vozača avanturističkog duha, novi CRF300 RALLY je mašina male zapremine a velikih mogućnosti. Izgled je isti kao kod takmičarskog modela HRC CRF450 RALLY. Dodati su elementi koji omogućavaju dužu vožnju kao što je veći rezervoar, a za bolju udobnost tokom terenske vožnje tu su duže vetrobransko staklo i maska. Sa manjom težinom i motorom koji ima više snage i veći broj obrtaja, CRF300 RALLY je savršen partner za putovanja. Oko grada ili oko sveta.


 

SNAGA KOJA POKREĆE

SNAGA KOJA POKREĆE

Veća snaga, manja težina i poboljšana udobnost spremni su za osvajanje novih daljina.

Izbacili smo puna 4 kg iz šasije CRF399 RALLY a ubacili dodatnih 2.7 litara u rezervoar za gorivo i time povećali razmak između dva punjenja. Za dodatni komfor tokom onih dugih dana „u sedlu“, ručka upravljača je podignuta. Visina sedišta je niža za 10mm a tu su i gumene obloge na nogostupima.Jednocilindrični motor sa vodenim hlađenjem 4V DOHC koji ispunjava EURO5 standard, opremljen je kvačilom sa Assist/Slipper funkcijom i povećanom snagom na 20.1KW, sa poboljšanim obrtnim momentom od 26.6Nm za snažnu reakciju u svim prilikama.

Tu je i veći razmak od tla, koji tako dobro dođe pri terenskim vožnjama, kao i pokazivač stepena prenosa na kontrolnoj tabli.

SPREMNI ZA POKRET

SPREMNI ZA POKRET

Otvoreni put mami. Gde li će vas odvesti?

CRF300 RALLY je sinonim za slobodu koju pružaju lagana šasija, vešanje prilagođeno dugim putovanjima i pouzdan motor koji vas uvek sluša. Sinonim je i za nezavisnost; slobodu koju pruža veliki rezervoar i taj neponovljiv osećaj da možete da idete bilo gde a sve to zahvaljujući   brojnim sposobnostima ovog motocikla.

Konstruisan je tako da pruži pravi osećaj avanture vozaču koji traži mašinu laku za upravljanje, bilo za svakodnevni odlazak na posao, vikend putovanja ili putovanja po svetu. Sva poboljšanja, kao što su- veća snaga, manja težina, veći kapacitet rezervoara, olakšan položaj pri vožnji i veći razmak od tla se međusobno dopunjuju kako bi predstavljali savršen paket za putovanje. Gde  god poželite.

UPOZNAJTE SE SA CRF300 RALLY

Otkrijte šta je to što ovom motoru daje zov avanture.

Podesivi vetrobran inspirisan modelom CRF450 RALLY
Podesivi vetrobran inspirisan modelom CRF450 RALLY

Razvijen od delova koji su se koristili isključivo na takmičenjima za CRF450 RALLY, podesivi vetrobran zajedno sa gornjom/donjom maskom kao i bočnim štitnicima efikasno štiti vozača od vetra i drugih elemenata.

Rezervoar za gorivo većeg kapaciteta.
Rezervoar za gorivo većeg kapaciteta.

Sa povećanim dometom od preko 400km između dva punjenja, rezervoar je povećan za 2.7 litara i sada je njegov kapacitet 12.8L od kojih je 1.6 litara rezerva. Za razliku od većine motora „terenaca“, ravan poklopac rezervoara je pričvršćen šarkama radi čistijeg i lakšeg dosipanja goriva.

Asimetrična LED svetla
Asimetrična LED svetla

Prodorna dvostruka prednja LED svetla omogućavaju odličnu vidljivost na putu a i na terenu. Indikatori su takođe LED.

Jednocilindrični motor većeg kapaciteta DOHC 4V sa Assist/Slipper Clutch funkcijom.
Jednocilindrični motor većeg kapaciteta DOHC 4V sa Assist/Slipper Clutch funkcijom.

Dodatna zapremina donosi zdrav i brz maksimalni obrtni moment od 26.6 Nm sa maksimalnom snagom od 20.1KW. Motor je sada dodatno opremljen funkcijom Assist/Slipper Clutch kako bi kontrolisao poskakivanje zadnjeg točka tokom brzog prebacivanja u nižu brzinu i snažnog kočenja.

Manja težina, dodatni razmak od tla i viskokvalitetno vešanje Showa
Manja težina, dodatni razmak od tla i viskokvalitetno vešanje Showa

Smanjili smo težinu šasije za ukupno 4kg zahvaljujući  laganoj, suženoj aluminijumskoj klackalici kao i redizajniranom ramu. U isto vreme odstojanje od tla je veće za 5mm i sad iznosi 275mm, dok su  Showa viljuške za duga putovanja  od 43mm USD kao i zadnji amortizer tu da vešanje uvek odradi odličan posao.

Podesivi prednji disk sa ABS sistemom
Podesivi prednji disk sa ABS sistemom

Za snažno kočenje na bilo kojoj površini, prednja klješta sa duplim klipom deluju na podesivi  talasasti disk od od 296mm. Za terensku vožnju, postoji opcija za isključivanje ABS kontrole klješta na zadnjem točku.

Točkovi spremni za avanturu
Točkovi spremni za avanturu

Elegantne crne Alumite prednje felne od  21 inča kao i zadnje aluminijumske od 18 inča, nose gume sa višenamenskom šarom. Oba točka su, podrazumeva se, spremna da prihvate i gume za terensku vožnju u enduro stilu.