BESKRAJNA AVANTURA NA SVAKOM ĆOŠKU

BESKRAJNA AVANTURA NA SVAKOM ĆOŠKU

Naš X-ADV prvi poteže. Probija led. I predvodi ostale. Kombinuje mogućnosti i performanse avanturističkog motocikla, uz udobnost, praktičnost i svakodnevnu upotrebu poput skutera velikog kapaciteta, to je SUV na dva točka koji prkosi konvencijama. Vrhunski istraživač gradskih ulica, sposoban da krene od gradske četvrti do terenske staze (i nazad) čim poželi. X-ADV pretvara svaku vožnju u jedinstveno iskustvo. I učinili smo da bude još bolji.

JEDINSTVENA PONUDA

Dobro ga osmotrite. Sada se odlučite za omiljenu boju.

Grand Prix Red
Graphite Black
Pearl Mud Grey
NOVE OPCIJE ZA NOVE PREDELE

NOVE OPCIJE ZA NOVE PREDELE

Učinili smo da X-ADV postane još raznovrsniji i spremniji za sve što ste planirali.

Ram je lakši, redizajnirano sedište olakšava kontakt noge sa podlogom, a nova karoserija pojačava robusni stil karakterističan za X-ADV. Donosi i više prostora za skladištenje i USB tip-C punjač. Dvostruka prednja svetla imaju vrhunsku DRL tehnologiju, dok kolor TFT ekran donosi intuitivne komande. Sada se možete povezati i sa mnogim funkcijama vašeg pametnog telefona, kao što su navigacija, pozivi, poruke i muzika, zahvaljujući novom Honda Smartphone sistemu glasovne kontrole (dostupno samo sa Android™ uređajima). Dakle, gde god da se nađete, nikada niste van kontakta.

Za uzbudljiv zvuk visokih obrtaja, podigli smo granicu i povećali snagu dvocilindričnog motora od 745cc. Kontrola gasa preko žice (TBW) i četiri podrazumevana režima vožnje optimizuju performanse tako da odgovaraju uslovima i terenu. X-ADV je fleksibilan - imate mogućnost da u potpunosti prilagodite snagu motora i karakter, kao i raspored promena brzina preko dvostrukog kvačila (DCT), Hondine kontrole obrtnog momenta (HSTC) i ABS sistema.

MOĆNA MAŠINA

MOĆNA MAŠINA

Performanse za uživanje i upravljanje koje oduševljava. Gde god da se vozite.

Dvocilindrični motor je kompaktna, snažna mašina. Znamo za vaše planirane avanture pa smo sa X-ADV, skinuli 2 kg težine i dali mu veću snagu, 43,1 kW (sa obrtnim momentom od 69 Nm) kroz revidirani usis, podešavanje bregaste i izduv. Uz TBW kontrolu, četiri podrazumevana režima vožnje pokrivaju većinu uslova i upravljaju snagom i kočenjem motora, ABS-om i menjačem sa dvostrukim kvačilom. Hondin HTSC ima mnogo finiju kontrolu nad 3 nivoa, takođe se prilagođava vašim potrebama. Svi režimi vožnje se lako biraju preko TFT ekrana i prekidača na upravljaču i, sa opcijom USER, možete u potpunosti prilagoditi performanse svog X-ADV-a.

POGLEDAJTE X-ADV IZBLIZA

Saznajte i najsitnije detalje šta je sve potrebno da se sastavi naš jedinstveni SUV na dva točka.

LED DRL farovi i dodatni prostor za odlaganje stvari
LED DRL farovi i dodatni prostor za odlaganje stvari

Oštri, dvostruki LED farovi prednjače sa svetlim, dnevnim (DRL) svetlima. Prtljažni prostor ispod sedišta sada ima zapreminu od 21 l i prihvata kompletnu kacigu za sve vaše avanture; tu je i USB Tip-C utičnica za punjenje pametnog telefona.

TFT ekran od 5 inča za povezivanje i kontrolu
TFT ekran od 5 inča za povezivanje i kontrolu

Povezivanjem sa vašim uređajem, Honda Smartphone sistem glasovne kontrole (dostupan samo sa Android™ uređajima) održava vas u kontaktu sa svime što vam je važno. Možete da upravljate režimima vožnje brzo i lako, kao i da prilagodite prikazane informacije tako da odgovaraju vašim željama.

Prednosti Smart Key opcije uz ESS vidljivost
Prednosti Smart Key opcije uz ESS vidljivost

Svi sitni detalji prave veliku razliku. Pametni ključ se može čuvati u džepu. On upravlja sistemom paljenja bez ključa, poklopcem goriva i sedištem, a takođe otvara i (opcioni) Smart Top kofer. Zadnji pokazivači imaju signal za zaustavljanje u slučaju nužde (ESS), koji treperi pri ekstremnom kočenju. Sistem se prilagođava vlažnom vremenu, a indikatori se takođe automatski isključuju.

Snažniji, paralelni dvocilindrični motor sa 8 ventila i 745 cc
Snažniji, paralelni dvocilindrični motor sa 8 ventila i 745 cc

69 Nm obrtnog momenta i maksimalna snaga od 43,1 kW; X-ADV može da pređe sa autoputa na stazu u trenu, a motor je podešen da pruži trenutni odgovor. Takođe imate dodatnih 600 obrtaja u minuti za igru pre crvene linije. A za vlasnike A2 dozvvole, konverzija od 35 kW koju možete obaviti kod vašeg lokalnog Honda dilera omogućiće puno uživanje.

TBW donosi prednost unapred podešenih režima vožnje
TBW donosi prednost unapred podešenih režima vožnje

TBW donosi prednost unapred podešenih režima vožnje - STANDARD, SPORT i RAIN - da promeni snagu motora i karakter kočenja motorom (i nivo intervencije HSTC sistema) kako bi se odgovorilo uslovima u saobraćaju. Pored toga, režim USER omogućava posebno podešavanje snage motora i kočenja.

Šestostepeni menjač sa duplim kvačilom (DCT)
Šestostepeni menjač sa duplim kvačilom (DCT)

Još jedna karakteristika jedinstvena za X-ADV - neometano menjanje brzina, ručno ili automatsko. DCT raspored smena ide od glatkog i ranog, u režimu RAIN do brzog i agresivnog - sa automatskim treptanjem pri promenama nadole - u režimima GRAVEL i SPORT.

Maksimalno udobno oslanjanje
Maksimalno udobno oslanjanje

Prednja viljuška dugog hoda, 41 mm u stilu kertridža okrenuta prema dole (USD), prilagođava se za prigušenje prednaprezanja opruge i odskoka. Pruža vrhunsku apsorpciju udaraca na neravnom asfaltu ili izrovanim stazama. Lagani aluminijumski nosač točka upravlja mono-amortizerom podeljenog pritiska, podesivim za predopterećenje opruge kako bi se održala optimalna sposobnost upravljanja pri punom opterećenju.

Čvrsti, izdržljivi točkovi i blok gume
Čvrsti, izdržljivi točkovi i blok gume

Prednji točak od 17 inča i zadnji točak od 15 inča koriste žbice od nerđajućeg čelika i doprinose sposobnosti X-ADV-a da upije neravnine. Pneumatici sa blok dezenom doprinose kvalitetu vožnje, a osovine ventila u obliku slova L olakšavaju proveru pritiska vazduha. Gume su dimenzija 120/70 R17 napred i 160/60 R15 pozadi.

ADVENTURE PAKET
ADVENTURE PAKET

Za lakše dodavanje dodatne opreme, izaberite X-ADV sa nekim od naših sjajnih paketa. Paket Adventure povećava stil i izdržljivost van puta, spreman je za svako vreme i sve uslove. Uključuje nastavke za zaštitu zglobova, bočne zaštitne cevi, svetla za maglu, deflektore nogu i stopice.

TRAVEL PAKET
TRAVEL PAKET

Paket Travel nudi maksimalnu nosivost na dugim relacijama i uključuje Smart Top kofer, bočne kofere (uključujući torbe i aluminijumske panele), torbu na centralnoj konzoli i grejanje ručica.

STYLE PAKET
STYLE PAKET

Da pojačate utisak koji vaš X-ADV ostavlja, izaberite paket Style. Paket donosi dodatno obrađene elemente na kormanu i ručicu za parkiranje (i poklopac), kao i još bolje podne ploče i bočne poklopce.

50L SMART TOP KOFER
50L SMART TOP KOFER

Možda želite da sve bude jednostavno. Gornji kofer of 50 litara pričvršćen je na zadnji nosač izrađen po meri, i donosi dovoljno prostora za skladištenje vaših stvari. Dostupan je sa alu dodacima ili u boji. Baš kako i treba da pristaje jednom X-ADV.