NOVE SHOWA SFF-BP USD VILJUŠKE
NOVE SHOWA SFF-BP USD VILJUŠKE

Showa viljuška od 41mm (SFF-BP) USD je nadogradnja za CB650R i donosi fleksibilan odgovor uz odličan osećaj za prianjanje prednje gume. Savršeno podešeni balans krutosti rama i geometrije sistema oslanajnja.

ČETVOROCILINDRIČNI MOTOR
ČETVOROCILINDRIČNI MOTOR

Linijski četvorocilindrični EURO5, DOHC motor sa 16 ventila proizvodi 70 kW snažnog obrtnog momenta srednjeg opsega od 64 Nm. Crvena linija je na 12.000 obrtaja u minuti i ima Hondin HSTC sistem kontrole prianjanja na zadnje točku. Prekidač za paljenje je smešten na prednjem delu poklopca rezervoara za gorivo, kako bi se stvorio minimalistički prednji deo.

JOŠ BOLJA KONTROLA IZ KOKPITA
JOŠ BOLJA KONTROLA IZ KOKPITA

CB650R stiže sa vrhunskim LCD instrumentima novog dizajna i odlične čitljivosti; na displeju su prikazani indikatori položaja stepena prenosa i stepena prenosa. Konusni upravljač je sada širi i nudi laku kontrolu i brze reakcije. Zna se ko je kralj džungle na asfaltu. Pokažite svetu za šta ste sposobni.

KOMPLETNO LED OSVETLJENJE
KOMPLETNO LED OSVETLJENJE

Sistem osvetljenja za CB650R je optimalno projektovan. Rasveta je LED i to vrhunskog kvaliteta. Kružni far, oivičen oštrim crnim okvirom, izbacuje intenzivan, plavo zatamnjen snop. Zadnje svetlo je minimalno, i nalazi se iznad čeličnog nosača registarske tablice.

RADIJALNO POSTAVLJENA KOČIONA KLEŠTA
RADIJALNO POSTAVLJENA KOČIONA KLEŠTA

Gradske gužve su nepredvidljive. Zato vam je potreban motocikl koji će vam pružiti rafiniranu i potpunu kontrolu u svakom vremenu. Dvostruka, radijalno postavljena kočiona klešta sa četiri klipa drže plutajuće diskove od 310 mm, dopunjene zadnjim kleštima sa jednim klipom i diskom od 240 mm. Dvokanalni ABS vodi računa o kočenju u mokrim ili suvim uslovima. Osvojite puteve, mokre ili suve.

ALU TOČKOVI
ALU TOČKOVI

CB650R je opremljen vrhunskim aluminijumskim točkovima u obliku slova I sa 5 krakova. Inovativni dizajn optimizuje čvrstinu i smanjuje težinu, dajući maksimalnu snagu uz minimalnu težinu.

Svaki dan je novo putovanje. Započnite svoj dan sa CB650R. Prepoznatljiv učinak sirovih sportskih uličnih boraca i „naked" stila Neo Sports kafea. CB650R - osveženog izgleda, sistema oslanjanja i opreme - spreman da vas odvede u nezaboravnu avanturu po gradu.

 

 

OGOLJEN ZA AKCIJU

Dobro ga pogledajte i izaberite omiljenu boju.

Sword Silver Metallic
Matte Gunpowder Black Metallic
Matte Jeans Blue Metallic
Candy Chromosphere Red
MANJE JE VIŠE

MANJE JE VIŠE

CB650R krasi elegantan, aerodinamičan dizajn koji odgovara vašem sofisticiranom urbanom stilu.

Ultra-kompaktan, moćni stav kanališe retro-minimalizam CB1000R Neo Sports Cafe-a. Kombinuje zakrivljene linije sa zategnutim uglovima i sada je još dinamičniji sa novim bočnim panelima i elegantnim nosačem zadnje registarske tablice. Uz CB650R, manje uvek izgleda više.

UMEŠNOST KOJA ZADIVLJUJE

UMEŠNOST KOJA ZADIVLJUJE

Napravljen je za vožnju i uživanje.

Redni četvorocilindrični DOHC motor sa 16 ventila napravljen je za vožnju. Bliski, kratki zupčanici i glatki izboj snage daju uzbudljivo ubrzanje - a onda je tu poznato zavijanje dok se broj obrtaja penje u nebo. To izaziva zavisnost. Asistirano kvačilo olakšava prebacivanje u viši stepen prenosa i upravlja u situacijama naglog kočenja, dok Hondin sistem HSTC vodi računa o prianjanju zadnjeg točka. Ovo je pravo inženjersko remek-delo. Zabavite se.

KOMPLETNO OPREMLJEN

KOMPLETNO OPREMLJEN

Ima sve što vam treba. Ništa ne nedostaje.

Vrhunski motocikl zaslužuje vrhunsku opremu. Potpuno LED osvetljenje dodaje sofisticiranu, savremenu notu, a prepoznatljivi kružni far izbacuje prodorni plavo zatamnjeni snop. Ispod sedišta sada se nalazi USB utičnica za punjenje vašeg uređaja a tu je i instrument tabla - poboljšane čitljivosti - pregledna LCD tabla, koja uključuje indikatore i položaja stepena prenosa i stepena prenosa.

CB650R: IZBLIZA

Prođite brzo kroz tehničke specifikacije modela CB650R.

DUPLI USISNIK VAZDUHA
DUPLI USISNIK VAZDUHA

CB650R je opremljen sa duplim usisnicima vazduha koji dovode svež vazduh direktno sa prednje strane. Motor bolje i efikasnije diše i optimizuje isporuku obrtnog momenta.

LAGANA KONVERZIJA OD 35kW
LAGANA KONVERZIJA OD 35kW

KONTROLA OBRTNOG MOMENTA
KONTROLA OBRTNOG MOMENTA

CB650R donosi savršeno prianjanje, bez obzira na uslove na putu. Ponašanje zadnjeg točka kontroliše HSTC sistem. Kada senzori točkova otkriju razliku između brzine prednjeg i zadnjeg točka, sistem rafinirano smanjuje obrtni moment na zadnjem točku, održavajući stabilnost i pogon

DIZAJN IZDUVNOG SISTEMA
DIZAJN IZDUVNOG SISTEMA

Uz svo poštovanje Hondinoj istoriji, četiri izduvne cevi spajaju se oko prednjeg dela motora. Zadnji deo prigušivača je redizajniran da usmerava zvuk izduvnog sisetma direktno na vozača, isporučujući uzbudljivo režanje dok se broj obrtaja povećava. Ovo stvara moćne vibracije motora, donoseći impresivno iskustvo koje samo linijski četvorocilindrični agregat može da proizvede.

BALANS ŠASIJE
BALANS ŠASIJE

CB650R zna šta je balans. Posebna konstrukcija rama i krutost prenosi informacije sa prednjeg i zadnjeg točka. Zakrivljeni aluminijumski nosač točka je dizajniran da bude i izdržljiv i lep. Prednja i zadnja guma od 120/70-17 i 180/55-17 donose nov nivo prianjanja koji odgovara klasi super-motocikla. Vozite sa stilom.

Signal za hitno zaustavljanje
Signal za hitno zaustavljanje

Tehnologija signala za hitno zaustavljanje pomaže da budete bezbedni ako vam ikada zatrebada neočekivano pritisnete kočnicu. Sistem detektuje naglo kočenje i automatski aktivira prednja i zadnja svetla opasnosti, koja svetle da upozore sva vozila u blizini.