STVORITE VREME

STVORITE VREME

U gradu. Budite tamo gde želite i to kad želite. Uživajte u svakoj sekundi.

Kada prvi put ugledate Monkey sa njegovom jarko plavom bojom, osmehnućete se. Kada prvi put sednete na njega, garantujemo da ćete imati najveći osmeh, posebno  zbog njegovog potpuno novog motora. Naravno, dovoljno je mali da se spakuje iza kampera i da se provuče kroz najveće saobraćajne gužve. Ono što Monkey predstavlja to je zapravo, pravo i čisto zadovljstvo vožnje motorom. U tome je sva lepota.
 

MALI MOTOR VELIKO SRCE

MALI MOTOR VELIKO SRCE

Spremni da vozite nešto sasvim drugačije ?

Ne postoji ništa slično Monkey. On ima svoj stil. I karakter kao niko drugi. Hromiran visoko podignut upravljač. Plus ram, nosač točka i amortizeri u istoj boji kao rezervoar u obliku kikirikija. Kao i izdignuti blatobrani.Sve to privlači pažnju, kao i zdepaste gume. Ispod toga je potpuno nov, štedljivi motor od 125cc, sa vazdušnim hlađenjem i petostepenim menjačem pričvršćenim za čvrstu šasiju sa IMU- controlled ABS sistemom kočenja. Takođe je mali i lagan.Samo 104kg, sa udobnim sedištem koje je samo 775mm udaljeno od tla. Mali motocikl sa velikim srcem.Napravljen da unese zabavu u vaš život. To je Monkey.

MI PRAVIMO MOTOCIKL

MI PRAVIMO MOTOCIKL

Vi pravite magiju.

Monkey je osećaj.Osećaj  bezbrižnog života upravo sada u kome stvarate sećanja za danas i za budućnost.
Njegova istorija sa Hondom možda datira još iz 1961, kada je svet bio drugačije mesto ali ono što predstavlja, šta jeste i šta znači, podjednako je važno danas, kao što je oduvek bilo. Monkey je ono najbolje što sloboda na dva točka može da donese.

MONKEY ZASLUŽUJE VAŠU PAŽNJU

Otkrijte kako to mali motor donosi toliko radosti.

Efikasan novi motor i petostepeni menjač
Efikasan novi motor i petostepeni menjač

Monkey ima potpuno nov, vazdušno hlađen motor od 125 kubika koji ispunjava EURO5 standard. Podešen je tako da pruži uživanje i fleksibilnost tokom gradske vožnje. Ekonomičan je, zahvaljujući tehnologiji niskog trenja i PGM-F1 ubrizgavanju goriva. Petostepenim menjačem se upravlja kvačilom, kao kod velikih motora, a dodatni stepen prenosa čini duže vožnje još prijatnijim.

Čvrsta šasija
Čvrsta šasija

Ko zna gde će vas Monkey odvesti? Zato smo ga napravili tako čvrsto.Za svaki slučaj.Njegov čelični okvir pruža snagu i stabilnost, zajedno sa ovalnim nosačem motora. USD (Up Side Down) prednja viljuška odrađena je vrhunskom završnom obradom u Alumit boji i slaže se sa duplim zadnjim amotrizerima, sada sa dvostepenim oprugama za dodatnu udobnost  i osovinskim hodom od 104mm. Široke,12-inčne block pattern gume napravljene za udobnu vožnju, a sedište je od plišanog uretana velike gustine.

Fanki stil i još zabavnija nova boja
Fanki stil i još zabavnija nova boja

Originalni Monkey je bio ikona sedamdesetih. Bio je to motor na dva točka, na kome je vredelo biti viđen i ništa se tu nije promenilo. Naš Monkey stil za 21.vek, sa hromiranim izdignutim prednjim i zadnjim blatobranima, plus izduvni štitnik koji evocira uspomene, kao i podignut upravljač, predstavljaju omaž originalu. Za moderan pečat, tu je Pearl Glimmering Blue boja.

Potpuno LED osvetljenje
Potpuno LED osvetljenje

Kako bi bili sigurni da se Monkey  dodatno ističe iz gomile, tu su potpuna LED svetla-čak i pokazivači pravca. A posebna pogodnost je „answer back“ sistem koji čini da svetla zatrepere kada pritisnete dugme, tako da ćete uvek znati gde se vaš Monkey nalazi na parkingu.

Moderni instrumenti
Moderni instrumenti

Izgled jeste retro ali okrugla intrument tabla je potpuni LED i sadrži brzinomer(koji drsko namiguje prilikom paljenja), daljinomer sa duplim meračem pređenog puta, kao i indikator nivoa goriva sa 6 segmenata.

IMU-kontrola ABS kočenja
IMU-kontrola ABS kočenja

Monkey nije samo fanki, on je i pametan. Jednokanalnim ABS-om upravlja Inertial Measurment Unit(IMU), tako da se zadnji deo motora neće podići usled snažnog kočenja.  Prednji disk od 220mm kao i zadnji od 190mm, obezbeđuju potrebnu zaustavnu snagu.