ZANIMLJIVI POKRETI

ZANIMLJIVI POKRETI

Rastavili smo PCX125, ponovo ga sastavili i poboljšali svaki deo. Nov, moderan stil ističe futurističke linije i krije još mnog toga u prostoru ispod sedišta.Kao recimo, USB Type C priključak  kao i funkciju  Smart Key koja pruža dodatne pogodnosti.Potpuno novi motor 4V sa vodenim hlađenjem  donosi veću snagu, poboljšavajući ubrzanje i maksimalnu brzinu a u isto vreme zapanjujuće malo troši. Opremljen je sa Honda Selectable Torque Control(HTSC) za kontrolu proklizavanja zadnjeg točka u svim vremenskim uslovima. Novi ram, šire gume, vešanje pogodno za duža putovanja kao i sistem ABS za udobnu i sigurnu vožnju.

SLOBODA NA ULICAMA

SLOBODA NA ULICAMA

U gužvi ste a treba da stignete negde. Novi PCX125 je spreman.

Hajde prvo da objasnimo filozofiju koja stoji iza svega i koja ga čini jednim od najomiljenijih skutera u Evropi  već čitavu deceniju. Lični komfor sa „X“ Level-PCX obezbeđuje sit-in položaj za vožnju, prostor za prtljag ispod sedišta koji ima mesta za full face kacigu i obložen je materijalom visokog kvaliteta. Nema više čekanja na skupi taksi, ili javni prevoz koji uvek kasni-samo pritisnite start dugme i krenite. Vitak,okretan PCX125 sa lakoćom se provlači kroz gradske gužve, odvodeći vas tamo gde treba sa stilom- i na vreme.

VREME JE NA VAŠOJ STRANI

VREME JE NA VAŠOJ STRANI

Jedan od naših najprodavanijih skutera od 125 kubika postao je još bolji.

PCX125 je napravljen tako da vas odvede bilo gde u gradu a u isto vreme da izgleda dobro dok to radi.
Njegov fenomenalan izgled uvek je privlačio pažnju ali nikad više nego sada. Iza te lepe karoserije su detalji koji čine život lakšim. Paljenjem upravlja Smart-Key.Samo stavite ključ u džep i vozite. Ta funkcija upravlja i opcionom varijantom Smarttop box, koja se otključava kada ste pored vašeg PCX125, a automatski se zaključa čim se udaljite.

UPOZNAJTE SE SA PCX125

Pažljivo pogledajte sve one male stvari koje čine PCX125 tako popularnim

Snažniji eSP+ sa četiri ventila, vodeno hlađeni SOHC motor
Snažniji eSP+ sa četiri ventila, vodeno hlađeni SOHC motor

Novi agregat pruža brže ubrzanje, od starta i tokom kretanja, i veću maksimalnu brzinu. Sa ACG generatorom, Idling Stop tehnologijom a usaglašen je sa EURO5 standardom, što ga čini čistijim.

Hondina podesiva kontrola obrtnog momenta (HSTC)
Hondina podesiva kontrola obrtnog momenta (HSTC)

HSTC nadgleda i upravlja prianjanjem zadnjih guma u svakom trenutku, dajući vam dodatno samopouzdanje za vožnju u mokrim uslovima i obaveštava vas kada je u funkciji. Ako želite, možete isključiti HSTC.

Atraktivna digitalna instrument tabla
Atraktivna digitalna instrument tabla

Novi raspored instrumenta na centralnoj konzoli širokog ekrana prikazuje sve informacije uredno i sažeto. Centralni LCD prikazuje brzinu, dok ostale dostupne informacije uključuju obrtomer, merač pređenog  puta, merač goriva, prosečnu potrošnju goriva i indikator zaustavljanja u praznom hodu.

Redizajniran ram i zadnje vešanje
Redizajniran ram i zadnje vešanje

Novi dvostruki čelični okvir ležišta je dizajniran tako da pruži izdržljivost potrebnu za stroge urbane uslove, bez gubitka manevarske sposobnosti u gradu po kojoj je PCKS125 oduvek bio poznat. Takođe,dodali smo zadnje amortizere za duža putovanja, sa čvrščim oprugama, kako bismo poboljšali udobnost.

Novi točkovi sa većim gumama
Novi točkovi sa većim gumama

Oba točka koriste novi stilski dizajn koji upotpunjuje karoseriju. Dimenzije guma su takođe veće, 110/70-14 napred i 130/70-13 pozadi, za bolji kontakt sa tlom i kvalitet vožnje - bez obzira gde se vozite po gradu.

Dodatni prostor za skladištenje i USB Tipe-C punjač
Dodatni prostor za skladištenje i USB Tipe-C punjač

Ukupna zapremina ispod sedišta je sada 30,4L - savršeno za skladištenje full face kacige i još mnogo toga. Pronaćićete i  USB Tipe-C priključak u pretincu za rukavice, kako bi vaš pametni telefon bio dopunjen tokom vožnje.

Potpuno LED osvetljenje
Potpuno LED osvetljenje

U prometnim gradskim sredinama isplati se videti i biti viđen, kako noću, tako i po danu.Potpuno, vrhunsko LED osvetljenje čini obe stvari i izdvaja PCX125 iz gomile sa jasnim  i prepoznatljivim prednjim  dnevnim svetlom.

ZAGREJANI RUKOHVATI
ZAGREJANI RUKOHVATI

Ako ipak morate da vozite tokom hladnijih zimskih dana, par grejača za rukohvate će vam grejati ruke. Prekidač je postavljen na levu ručku, a komplet za pričvršćivanje koji je potreban za montažu je uključen u paket.

35L TOP BOX
35L TOP BOX

Sa dosta dodatnog fleksibilnog prostora, elegantni prostor za vaše stvari prihvata jednu veliku kacigu i još mnogo sitnica. Skida se lako i brzo i montira se na adekvatni aerodinamični nosač koji je savršeno integrišsan sa zadnjim nosačem PCX-a (zasedbno dostupan).