GOLD WING TOUR POSTAJE SVE BOLJI

GOLD WING TOUR POSTAJE SVE BOLJI

Novi ljudi i mesta. Nezaboravni momenti. Čitav svet koji čeka da bude istražen.

Gold Wing Tour je među vodećim motociklima sa razlogom, pružajući vrhunske nivoe performansi i  luksuznu vožnju kroz grad ili na otvorenom putu. Uzimajući Gold Wing kao osnovu, dodali smo dodatnu nosivost, sa zadnjm kontejnerom proširenim do kapaciteta od punih 61litara,opuštenijim uglom naslona zadnjeg sedišta kao i luksuzni novi materijal za oba sedišta a  sve to osigurava ugodnu i sigurnu vožnju. Audio sistem i zvučnici su dodatno unapređeni i osiguravaju jasan zvuk. Dvostruka LED svetla za maglu garantuju prodornu vidljivost. Kao kuriozitet, možete odabrati air bag za vašu Hondu Gold Wing Tour.

SVET VRHUNSKE VOŽNJE

Upoznajte se sa Gold Wing Tour i izaberite boju.

Glint Wave Blue Metallic
Pearl Glare White
Gunmetal Black Metallic
OTKRIĆE PUTOVANJA

OTKRIĆE PUTOVANJA

Gold Wing Tour podjednako brine o vozaču i o saputniku.

Mora, jer zajednička vožnja treba da bude putovanje na kome delite otkrića a i zadovoljstvo. Dinamično upravljanje i odgovor motora će zadovoljiti svakog vozača, dok je saputnik udobno zavaljen u svom luksuznom prostoru koji je još prostraniji i uživa u onome što se događa  ispred njega. Mogu i da lako otvore bisage tokom vožnje a tu je audio prekidač (smešten na desnoj bisagi) radi kontrole zvuka. A USB priključak na levoj bisagi pruža mogučnost punjenja vašeg telefona. Kao dodatna pogodnost, posebno za saputnika, Gold Wing ima dva režima hoda, napred i nazad, što je idealno za parkiranje.

IZA SLEDEĆEG NIVOA

IZA SLEDEĆEG NIVOA

Naravno, Gold Wing Tour može mirno da krstari autoputem ceo dan. Ali naglo oživi u oštrim krivinama.

Baš kao Gold Wing, Gold Wing Tour je motocikl pravljen da savlađuje krivine. Njegov dvokraki ram od livenog aluminijuma predvodi sa duplim viljuškastim prednjim  vešanjem, dok elektronska kontrola oscilacija omogućava preciznu reakciju vešanja. Tu jei motor. Remek delo od 1833kubika, sa šest cilindara isporučuje 170 Nm obrtne snage pri samo 4,500 obrtaja u minuti. Zato ručica gasa i služi a zajedno sa HTSC, to je jedan od najimpresivnijih agregata na svetu, napravljen za korišćenje i uživanje.Kada to spojite iskustvo Gold Wing Tour vožnju podiže na novi nivo.

THE CBR650R: UP CLOSE

Quickly spin through the technical features of the CBR650R.

Velik prtljažni prostor
Velik prtljažni prostor

Da se zaista osećate komotno, zadnji kontejner smo povećali za 11L tako da sada ima ukupno 61L, što znači da može da smesti sa lakoćom dve velike full-face kacige. Tu su i dodatnih 60 litara podeljenih u dve bisage. Sav prtljag otvara se na dugme ili uz Smart Key a hidraulični amortizeri su tu da sve olakšaju.

Udoban položaj za saputnika
Udoban položaj za saputnika

Naslon sedišta za saputnika, sada spušten za 23 stepena, kao i nov, luksuzan materijal za oba sedišta od kože ili sintetike obezbeđuje udobnost pri dugim putovanjima za vozača a i za saputnika.

Honda Selectable Torque Control (HTSC)
Honda Selectable Torque Control (HTSC)

Za dodatni nivo poverenja u svim uslovima vožnje, zajedno sa 4 režima vožnje, Throttle By Wire(TBW) motor upošljava HSTC da stalno prati i kontroliše proklizavanje zadnjeg točka.

Povećan vetrobran sa elektronskim upravljanjem
Povećan vetrobran sa elektronskim upravljanjem

Vetrobran sa laganim podešavanjem pruža odličnu zaštitu od vetra. Visina i ugao mogu se podesiti jednostavnim pritiskom na dugme na gore ili na dole na levom rukohvatu. Zapamtiće vaš omiljen položaj i sam ga podesiti.

Potpuno LED osvetljenje sa LED svetlima za maglu
Potpuno LED osvetljenje sa LED svetlima za maglu

Niži deo prednjih svetala ima 5 poliranih optičkih sočiva na obe strane kako bi omogućio prepoznatljiv Jewel-Eye snop oborenog svetla.duga svetla stvaraju stereoskopski utisak. LED svetla za maglu imaju prodornu vidljivost za ostale učesnike u saobraćaju.

TOP BOX UNUTRAŠNJA TORBA
TOP BOX UNUTRAŠNJA TORBA

Praktična unutrašnja torba, otporna na habanje, izrađena od balističkog najlona olakšava pakovanje i štiti stvari. Poseduje ojačane ručke za nošenje, kaiš za nošenje preko ramena, lako dostupan spoljni  zip zatvarač za koričćenje u prtljažniku i rajsferšlus sa logotipom Gold Wing. Dostupne su i odgovarajuće bisage.

HROMIRANA POLICA ZA PRTLJAG
HROMIRANA POLICA ZA PRTLJAG

Dodaje i stil i funkcionalnost Gold Wing Tour top box-u. Polica za prtljag od hromiranog čelika ima gumene umetke za bolji izgled i veću nosivost. Nosivost-2,3kg

VISOK VETROBRAN
VISOK VETROBRAN

Tokom celodnevne vožnje neumitno je da ćete se suočiti sa vremenskim prilikama. Vetrobran  je viši za 100mm i širi od standardnog, ova opcija visokog vetrobrana se savršeno uklapa i pruža dodatnu zaštitu.

GORNJI ŠTITNIK OD  VETRA
GORNJI ŠTITNIK OD VETRA

Štitinik od vetra izrađen je od poliuretana i trusan je tako da zaštiti od vetra i preusmeri vazduh. Posebno je dizajniran tako da poboljša udobnost i  upotpuni elegantni izgled Gold Wing-a.

HROMIRANI NOGOSTUP
HROMIRANI NOGOSTUP

Prilagodite sebi svoj Gold Wing Tour sa nekim malim detaljom. Hromiran nogostup je jednostavna zamena za originalno rešenje i ostavlja snažan utisak.

HROMIRANI POKLOPCI PREDNJIH KLJEŠTA
HROMIRANI POKLOPCI PREDNJIH KLJEŠTA

Izrađene od čvrstog, ubrizganog ABS, ova atraktivna, hromirana prednja kočiona klješta ne samo da daju lični pečat, već usmeravaju dodatni protok vazduha za hlađenje preko klješta. Dostupne su i u crnoj boji.