BUDITE SLOBODNI

BUDITE SLOBODNI

Dakle, gde želite da idete?

Gde god da vas je privukla, GL1800 Gold Wing je  vaša karta za vrhunsku vožnju  lepog izgleda, dizajnirana da kratka putovanja olakša i učini ih prijatnijim nego ikad pre.Pokreće je zadivljujuća mašina od 1,833 kubika sa šest cilindara. Ima sedmostepeni Dual Clutch Transmission (DCT), smešten u sofisticiranu, laku za rukovanje šasiju koja uključuje duplu viljušku napred, Pro-Arm zadnje vešanje i elektronsko prigušenje sile. Unapređen audio sitem i zvučnici garantuju savršen zvuk pri svakoj vožnji.Sve to čini Gold Wing onim što jeste. Potpuno zadovoljstvo vožnje.

PUT VAS ZOVE

Upoznajte se sa našim remek delom od šest cilindara-Gold Wing

Matte Jeans Blue Metallic

UPOZNAJTE GOLD WING

Otkrijte sve one detalje koji čine savršenu vožnju.

Fino izbrušena šasija
Fino izbrušena šasija

Ispod uglađene šasije nalazi se izuzetno jak ram od livenog aluminijuma sa dvostrukom gredom koji pruža čvrstu stabilnost,sa preciznim upravljanjem i kontrolom preko prednjeg vešanja sa dvostrukom polugom. Jednostrani Pro-Arm deluje preko Pro-Link, sa elektronski podesivim opterećenjem opruge dok se prednja i zadnja sila prigušenja prilagođavaju u odnosu na izabrani režim vožnje. Kočioni sistem Dual Combined Breaking System (D-CBS) raspoređuje ravnomerno snagu kočenja i sa ABS kontrolom, za pouzdano i efikasno zaustavljanje.

Kontrolni ekran od 7 inča
Kontrolni ekran od 7 inča

Instrumenti u kokpitu pokazuju sve što treba da znate i to u luksuznim detaljima. Kontrolna tabla se sastoji od impresivnog TFT ekrana od 7 inča na kome možete da upravljate svakim sistemom - uključujući Android Auto™ i Apple CarPlai™ - kao i Bluetooth® i režimima vožnje. Navigacioni sistem sadrži žirokompas, za kontinuirano navođenje u dugim tunelima, dok audio sistem i lagani zvučnici mogu da se pohvale poboljšanim kvalitetom zvuka.

Podesivo vetrobransko staklo sa električnim upravljanjem
Podesivo vetrobransko staklo sa električnim upravljanjem

Vetrobran pruža odličnu zaštitu od vetra - ili stvara osećaj slobode za ono što dolazi. Visina i ugao se mogu električno podesiti jednostavnim pritiskom na dugme gore ili dole na levom rukohvatu; takođe pamti vaše omiljene pozicije i automatski će se prilagoditi u skladu sa tim.

Pomoć za lakšu vožnju
Pomoć za lakšu vožnju

Za život na putu, mnogi detalji doprinose stvaranju tako privlačnog partnera za putovanja. Throttle By Wire omogućava nesmetan rad tempomata, kao uzbrdo tako i nizbrdo, kako bi olakšale duge dane na autoputu. Pomoć pri  kretanju na uzbrdici (HSA) olakšava kretanje kada ste parkirali na nagibu. DCT je funkcija koja isključuje motor pri praznom hodu i lako ga ponovo pokreće u prvoj brzini i kada se doda gas.

Mesto u bisagama za sve što vam je potrebno
Mesto u bisagama za sve što vam je potrebno

Elegantne, nenametljive i sa dovoljno prostora za vaše potrebe. Ukupnog kapaciteta od 60 litara. Otvaraju se pritiskom na dugme a hidraulični amortizeri čine da sve protiče glatko. Pored toga, USB utičnica je smeštena u levoj bisagi i namenjena je saputniku.

Kako radi Smart Key
Kako radi Smart Key

Jednostavno držite Smart Key u džepu, pritisnite dugme start i krenite. Nema potrebe da ručno otključavate bisage jer Gold Wing prepozna Smart Key kada prilazite, otključa i isto tako zaključa čim se udaljite.

Šestocilindrični SOHC motor sa 24 ventila i 1,833 kubika
Šestocilindrični SOHC motor sa 24 ventila i 1,833 kubika

Uživajte u ovom remek delu mehanike i  uživajte u izuzetno snažnoj lavini od 17Nm obrtnom momenta pri samo 4,500 obrtaja i to isporučenih na poseban način. Ubrzanje iz mesta pa na dalje kroz povećanje obrtaja je bez napora i uzbudljivo. Motor ima funkciju Throttle By Wire(TBW) i  nudi četiri režima vožnje: TOUR,  SPORT, ECON i RAIN  sa potpunim osećajem gasa i odziv optimizovan za kontrolu manje brzine.  

KOMPLET NASLONA ZA VOZAČA
KOMPLET NASLONA ZA VOZAČA

Dizajniran za one duge dane Gold Wing vožnje, od svitanja do sumraka.  Sa opšivenim logom Gold Wing, ovaj jedinstven, visokokvalitetni naslon ne samo da poboljšava stil, već takođe pruža podršku donjem delu leđa za dodatnu udobnost. Može se spustiti napred , za lak pristup putničkom sedištu.

KOMPLET ZA NASLON PUTNIKA
KOMPLET ZA NASLON PUTNIKA

Istog visokog kvaliteta kao i onaj za vozača, putnički naslon takođe ima opšiven Gold Wig logo i pomaže da se vaš putnik udobno oseća.

KOMPLET GORNJEG VETROBRANA
KOMPLET GORNJEG VETROBRANA

Poliuretanski vetrobran dizajniran je tako da pruži zaštitu od vetra i da preusmeri vazduh.
Posebno je napravljen da poveća udobnost i upotpuni Gold Wing eleganciju.
 

VISOKO VETROBRANSKO STAKLO
VISOKO VETROBRANSKO STAKLO

Tokom čitavog dana u vožnji, srešćete se sa svim vremenskim prilikama.225mm viši i širi nego standardni vetrobran se dobro uklapa i daje dodatnu zaštitu od svih elemenata.

HROMIRANI NOGOSTUP
HROMIRANI NOGOSTUP

Prilagodite sebi svoj Gold Wing Tour sa nekim malim detaljom. Hromiran nogostup je jednostavna zamena za originalno rešenje i ostavlja snažan utisak.

HROMIRANI POKLOPCI PREDNJIH KLJEŠTA
HROMIRANI POKLOPCI PREDNJIH KLJEŠTA

Izrađene od čvrstog, ubrizganog ABS, ova atraktivna, hromirana prednja kočiona klješta ne samo da daju lični pečat, već usmeravaju dodatni protok vazduha za hlađenje preko klješta. Dostupne su i u crnoj boji.

ČISTO ISKUSTVO

ČISTO ISKUSTVO

Želite više od svog motocikla? Pronađite ga, upravo ovde.

Gold Wing je čisto iskustvo. Naravno, nosite sve što vam treba, ali ovaj motocikl je napravljen za vožnju. Njegov motor - šestocilindrično mehaničko remek-delo - reaguje trenutno na svaku komandu. Agilno rukovanje jezdi kroz krivine. Ali ovo je Gold Wing. Očekujete više. I dobili ste. Ekspanzivan, 7-inčni TFT ekran u punoj boji pruža informacije o infotainment-u, kao i upravljanje režimom vožnje, podešavanje vešanja i navigaciju. A da biste ostali u kontaktu sa svojim svetom dok svet prolazi pored vas, Apple CarPlai™ i Android Auto™ povezivanje znače da možete da koristite različite Apple™ ili Android™ funkcije pametnog telefona preko Bluetooth®-a.

KONTROLA SNAGE

KONTROLA SNAGE

Naravno, Gold Wing voli autoput. Ali oživi u krivinama.

Ovo je motocikl napravljen za upravljanje krivinama sa uživanjem. Njegov liveni aluminijumski okvir sa dvostrukom gredom koristi prednje vešanje sa dvostrukom tračom, kako bi se smanjilo trenje klizanja usled progiba neravnina i uticaja upravljača. Ulaz upravljača je takođe odvojen od delovanja vešanja i rezultat je lagano, okretno rukovanje od pri svim brzinama. Za savršeno kontrolisanu, usklađenu vožnju, sila prigušenja se podešava elektronski prema izboru režima vožnje; opterećenje zadnje opruge se takođe elektronski podešava. To je intuitivan sistem - odvojen od 4 režima vožnje, postoje 4 podešavanja u odnosu na opterećenje, od mekog do tvrdog. Sve u svemu, ovo je šasija stvorena da iskoristi kinetičku energiju neverovatnog, jedinstvenog agregata. Tako da sve to možete iskoristiti za impresivan efekat.